Open WAARMAAKchallenge

Stel je voor dat je in zaaltje binnenloopt waar mensen zijn die je niet kent en waar verder niks is. En dat je dan als groep de opdracht krijgt: ‘Om 16 uur is er iets positiefs voor de wereld gelukt. Zet hem op.’

Lijkt dat je spannend? Is het uitdagend? Wil je jezelf wat meer laten zien, ondernemender en creativer kunnen zijn? Als je op deze vragen ja antwoord dan is de Open WAARMAAKchallenge iets voor jou.

Want de setting dwingt je om initiatief te nemen. Om te ondernemen en te creƫren. Om dingen te doen die je nog niet zo goed durft. OM om te gaan met onzekerheid, in jezelf en in het proces. Om anderen te betrekken en te verbinden.

Je moet wel. Op een leuke, inspirerende en veilige manier met begeleiding van onze ervaren mentoren.

We helpen je over de ergste drempels en hobbels heen en dagen je extra uit als je het jezelf te gemakkelijk maakt. De challenge is niet alleen dat er iets gelukt moet zijn. De challenge is ook voor jezelf: ga je jezelf uitdagen?

Wat je leert tijdens jouw WAARMAAKchallenge helpt je na die dag verder in je ontwikkeling. Je kunt in 1 dag niet veranderen als mens, maar wel degelijk meer zicht hebben op welke keuzes je al kunt maken. En welk gedrag je ook al in je hebt.

Zie deze dag dan ook als een leuke, inspirerende, spannende training in ondernemend en creatief gedrag.

De WAARMAAKchallenge. Een beetje confronterend… maar wel lekker.

Volgende Open WAARMAAKchallenge: 4 oktober in Nijmegen

Deelname kost 50,- inclusief BTW, koffie en thee (onkosten) + een beloning naar keuze voor de mentoren.

Er is ook een WAARMAAKchallenge voor TEAMS